Klimaneutraler versand | Gratis ab 99€
100% Zufriedenheit
Weinshop Wangi Exclusive Wines

Филтри

0

Филтри

0

Филтри

Филтри

Сортирај по
Muscat Temjanika - Bovin 8,50 € од 6
8,90 €
312
40 парчиња на лагер
+
1l = 11,33 €1l = 11,87 €
Alexandar - Bovin 8,90 € 214
16 парчиња на лагер
+
1l = 11,87 €
Cabernet Sauvignon - Bovin 7,50 € од 6
8,90 €
212
30 парчиња на лагер
+
1l = 10,00 €1l = 11,87 €
Merlot - Bovin 8,50 € од 6
8,90 €
213
36 парчиња на лагер
+
1l = 11,33 €1l = 11,87 €
Venus - Bovin 8,90 € 215
5 парчиња на лагер
+
1l = 11,87 €
Pinot Noir - Bovin 9,50 € од 6
9,90 €
221
8 парчиња на лагер
+
1l = 12,67 €1l = 13,20 €
Ana Marija Rosè - Bovin 9,50 € од 6
9,90 €
411
25 парчиња на лагер
+
1l = 12,67 €1l = 13,20 €
Chardonnay - Bovin 9,50 € од 6
9,90 €
313
17 парчиња на лагер
+
1l = 12,67 €1l = 13,20 €
Simphony - Bovin 9,50 € од 6
9,90 €
314
10 парчиња на лагер
+
1l = 12,67 €1l = 13,20 €
Cabernet Sauvignon Superior - Bovin 12,50 € од 6
13,90 €
134
13 парчиња на лагер
+
1l = 16,67 €1l = 18,53 €
Merlot Superior - Bovin 12,50 € од 6
13,90 €
135
15 парчиња на лагер
+
1l = 16,67 €1l = 18,53 €
Sveti Trifun - Fine Rakija 18,90 € 616
5 парчиња на лагер
+
1l = 37,80 €
Sveti Trifun - Premium Rakija 19,90 € 615
117 парчиња на лагер
+
1l = 39,80 €
Dissan barrique - Bovin 22,50 € од 6
24,90 €
219
19 парчиња на лагер
+
1l = 30,00 €1l = 33,20 €
Imperator - Bovin 29,50 € 218
118 парчиња на лагер
+
1l = 39,33 €
Продадено
agupka-von-bovin_1537640387
A'Gupka - Bovin 79,00 € 232
Потрошено
1l = 105,33 €
Продадено
probierpackli-bovin
Probierpäckli - Best of Bovin 105,00 € 716
Потрошено
1l = 23,33 €
Нарачка однапред
bovin-my-way
My Way - Bovin 250,00 € 280
Нема залиха, достапна е претходна нарачка
+
1l = 333,33 €
Резултати 1 - 18 од 18
Индикатори за квалитет на вино
Сложеност
Висококвалитетните вина се покомплексни во нивниот профил на вкус. Тие често имаат бројни слоеви кои ослободуваат вкусови со текот на времето. Овие вкусови можат да се појават на небото едно по едно, што ви дава време да уживате во секој пред да се појави следниот.
Биланс
Петте компоненти - киселост, танини, шеќер / сладост, алкохол и овошје - мора да бидат избалансирани. За вината што треба да созреат неколку години за да достигнат зрелост, тие имаат време што им е потребно за да постигнат оптимална рамнотежа.
Типичност
Друг индикатор за квалитетот на виното е типичноста или како виното изгледа и вкусува како што треба. На пример, колку виното Мерло „има вкус на Мерло“.
Интензитет и завршна обработка
Висококвалитетните вина изразуваат интензивна арома и долготраен финиш, а аромите траат по проголтањето на виното. Аромите што исчезнуваат веднаш може да покажат дека вашето вино во најдобар случај е со слаб квалитет.
1
Weinshop Wängi Europe | Wein Mazedoniens
Powered by limun.co