Klimaneutraler versand | Gratis ab 99€
100% Zufriedenheit
Weinshop Wangi Exclusive Wines

Филтри

0

Филтри

0
Domaine Lepovo

Од четирите различни винарии што му припаѓаат на "Tikveš Châteaux & Domaines", овој локалитет ги има најограничените количества вино (не повеќе од 30.000 литри годишно). Близината на реката Вардар и нежниот ветер по неговото течение, заедно со повисоките дневни температури, придонесуваат за високата концентрација на шеќер што придонесува за полно тело на овие вина и нивна подложност за зреење во шише.

Филтри

Филтри

Сортирај по
Продадено
domaine-lepovo-grand-cuvee-von-tikves
Domaine Lepovo Grand Cuvèe - Tikves 32,90 € 235
Потрошено
1l = 43,87 €
Domaine Lepovo Pinot Noir - Tikves 32,90 € 255
29 парчиња на лагер
+
1l = 43,87 €
Резултати 1 - 2 од 2
1
Weinshop Wängi Europe | Wein Mazedoniens
Powered by limun.co