Klimaneutraler versand | Gratis ab 99€
100% Zufriedenheit
Weinshop Wangi Exclusive Wines

Филтри

0

Филтри

0
Domaine Bela Voda

"Domaine Bela Voda" ужива 240 сончеви денови. Глинестата почва овозможува лозата да апсорбира сонце во текот на денот и да зрачи топлина навечер. Од оваа микролокација доаѓа црвеното вино што го носи истото име – „Bela Voda“, и кое доби 94 бода од Роберт Паркер за бербата 2010.

Филтри

Филтри

Сортирај по
95
bela-voda-red-von-tikves_1734590958
Domaine Bela Voda Red - Tikves 32,90 € 2172019
33 парчиња на лагер
+
1l = 43,87 €
Продадено
92
bela-voda-white-von-tikves
Domaine Bela Voda White - Tikves 32,90 € 316
Потрошено
1l = 43,87 €
Резултати 1 - 2 од 2
1
Weinshop Wängi Europe | Wein Mazedoniens
Powered by limun.co