Klimaneutraler versand | Gratis ab 99€
100% Zufriedenheit

Филтри

0

Филтри

0

Probierpäckli - Starter 711

1 x Godsin Muscat Temjanika - Dalvina 1 x Alexandria dry Red Wine - Tikves 1 x Tga za Jug - Tikves 1 x Venus - Bovin 1 x Muscat Temjanika - Bovin 1 x Alexandar - Bovin oder ähnlich je nach Verfügbarkeit

Probierpäckli - Starter

Категорија: Понуди Код на статијата: 711

Почестете се со примерок од пакетот и започнете го вашето патување низ земјата на винските чуда во Северна Македонија!

1 x Godsin Muscat Temjanika - Dalvina
1 x Alexandria dry Red Wine - Tikves
1 x Tga za Jug - Tikves
1 x Venus - Bovin
1 x Muscat Temjanika - Bovin
1 x Alexandar - Bovin

4.5 l
Вклучена цена ДДВ.1l = 10,89 €
49,00 €
9 парчиња на лагер
+
4.53125 5 32 Product
  • Produzent
  • Region
  • Опис
  • Garantie
  • Оставете коментар

Gönn dir ein Probierpäckli und beginne deine Reise durch das Weinwunderland Nordmazedonien! je nach Verfügbarkeit überraschen wir mit tollen Weinen zum Vozugspreis, wie z.B.:

1 x Godsin Muscat Temjanika - Dalvina
1 x Alexandria dry Red Wine - Tikves
1 x Tga za Jug - Tikves
1 x Venus - Bovin
1 x Muscat Temjanika - Bovin
1 x Alexandar - Bovin

Regalati un pacchetto campione e inizia il tuo viaggio attraverso il paese delle meraviglie vinicole della Macedonia del Nord!


1 x Godsin Muscat Temjanika - Dalvina
1 x Alexandria dry Red Wine - Tikves
1 x Tga za Jug - Tikves
1 x Venus - Bovin
1 x Muscat Temjanika - Bovin
1 x Alexandar - Bovin

Offrez-vous un échantillon de parcelle et commencez votre voyage à travers le pays des merveilles du vin de Macédoine du Nord !


1 x Godsin Muscat Temjanika - Dalvina
1 x Alexandria dry Red Wine - Tikves
1 x Tga za Jug - Tikves
1 x Venus - Bovin
1 x Muscat Temjanika - Bovin
1 x Alexandar - Bovin

Почестете се со примерок од пакетот и започнете го вашето патување низ земјата на винските чуда во Северна Македонија!


1 x Godsin Muscat Temjanika - Dalvina
1 x Alexandria dry Red Wine - Tikves
1 x Tga za Jug - Tikves
1 x Venus - Bovin
1 x Muscat Temjanika - Bovin
1 x Alexandar - Bovin

4.5
Тежина: 100 kg
Произведувач: WeinshopWeinshop

Гаранција за задоволство

И покрај внимателната контрола на квалитетот, може да се случи вината да имаат вкус на плута или други оштетувања.

Само испратете ни е-пошта на support@fino-vino.eu и ќе добиете рефундирање на целосната куповна цена или замена за испорака за вашата нарачка.

Гласај:

Дајте коментар за овој производ:

Име:
Индикатори за квалитет на вино
Сложеност
Висококвалитетните вина се покомплексни во нивниот профил на вкус. Тие често имаат бројни слоеви кои ослободуваат вкусови со текот на времето. Овие вкусови можат да се појават на небото едно по едно, што ви дава време да уживате во секој пред да се појави следниот.
Биланс
Петте компоненти - киселост, танини, шеќер / сладост, алкохол и овошје - мора да бидат избалансирани. За вината што треба да созреат неколку години за да достигнат зрелост, тие имаат време што им е потребно за да постигнат оптимална рамнотежа.
Типичност
Друг индикатор за квалитетот на виното е типичноста или како виното изгледа и вкусува како што треба. На пример, колку виното Мерло „има вкус на Мерло“.
Интензитет и завршна обработка
Висококвалитетните вина изразуваат интензивна арома и долготраен финиш, а аромите траат по проголтањето на виното. Аромите што исчезнуваат веднаш може да покажат дека вашето вино во најдобар случај е со слаб квалитет.
1
Weinshop Wängi Europe | Wein Mazedoniens
Powered by limun.co